dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Labeau organiseert Open Days en klantevent voor het eerst in nieuwe stijl

Labeau organiseert Open Days en klantevent voor het eerst in nieuwe stijl

Hark/Sion en Microflor fuseerden dit jaar tot Labeau. In De Lier opent het fusiebedrijf tijdens de Labeau Open Days voor het eerst haar deuren in de nieuwe Labeau stijl. De open dagen vinden plaats van 4 tot en met 14 juni. Op deze dagen worden klanten uitgenodigd om op afspraak het indrukwekkende assortiment en de gloednieuwe showroom in De Lier te komen bekijken. Ook zal de klantenkring een exclusief event ervaren op 11 juni aan boord van de Labeau(t).

De open dagen en showroom staan volledig in het teken van ‘Connection’. Bezoekers krijgen de unieke kans om te zien hoe de verschillende elementen van alle Labeau locaties met elkaar verbonden zijn en hoe dit bijdraagt aan de internationale groei en bloei van het bedrijf op het gebied van plantenveredeling, -vermeerdering & jongplantproductie. De showroom vertelt het boeiende verhaal van het ontstaan van Labeau en biedt inzichten in de nieuwste innovaties.

Labeau wordt geleid door Febe Floré en Anja Hark en is gespecialiseerd in de veredeling, vermeerdering & jongplantproductie van diverse sierteeltgewassen, waarbij Phalaenopsis het grootste product is. Met circa 950 werknemers en locaties verspreid over Duitsland, België, Amerika, Slowakije, Turkije en Nederland, is Labeau het op één na grootste veredelingsbedrijf voor Phalaenopsis wereldwijd.


Redactie Floranews | 27-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS