dinsdag 25 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Deliflor Japan opent nieuwe vestiging in Hamamatsu

Deliflor Japan opent nieuwe vestiging in Hamamatsu

Op woensdag 22 mei is de nieuwe vestiging van Deliflor Japan officieel geopend. De ceremonie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade, lokale overheidsinstanties, installateurs, veilingen, de Beekenkamp Group, evenals telers en bloemenhandelaren.

De nieuwe ruimere opzet van de testfaciliteit maakt gebruik van zowel Japanse als Nederlandse innovatieve ideeën en technieken en dient als voorbeeld voor lokale chrysantentelers. Daarnaast biedt deze uitbreiding Deliflor Chrysanten de mogelijkheid om haar positie in de Aziatische markt verder te versterken.

Tijdens de openingsceremonie benadrukten verschillende sprekers het belang van de tuinbouwsector, de noodzaak van innovatie binnen de Japanse bloementeelt en het succes van internationale samenwerking en kennisuitwisseling.

Uiterst links Margriet Beekenkamp van Beekenkamp Group uiterst rechts Kazunori Kikuchi, directeur Deliflor Japan Co., Ltd.
 


Redactie Floranews | 22-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS