dinsdag 25 juni 2024
FN TOP add FN TOP logo

Bredefleur viert opening nieuwe kas met klantendag

Bredefleur viert opening nieuwe kas met klantendag

Meer dan 100 mensen kregen woensdag 15 mei een rondleiding door onder andere de nieuw geopende kas van Bredefleur in Moerkapelle. De leliekwekerij, onder leiding van de broers Peter, Thomas, Levi en Ruben, vierde de opening van de nieuwe kas met een feestelijke klantendag.

De nieuwe kas is gevestigd aan de Bredeweg 48 in Moerkapelle. Hier stonden tijdens de klantendag nieuwe (proef) leliesoorten klaar en legde Thomas Evers meer uit over de innovatie van het assortiment. Ruben Evers gaf er een demonstratie van de nieuwe roltafels, waarop de lelies worden gekweekt.

V.l.n.r. Thomas, Peter, Ruben en Levi Evers 

Op de bestaande locatie aan de Bredeweg 40 vertelde Peter Evers op het pad in de tuin op welke manier de kwekerij zo duurzaam mogelijk de lelies produceert. Hij ging niet alleen in op duurzaamheid van de bloemen zelf, maar ook hoe het bedrijf werkt aan een duurzame relatie met medewerkers. Verder vertelde Levi Evers de klanten tijdens de rondleiding alles over de verwerking van de lelies en over zijn verantwoordelijkheden met betrekking tot verkoop & marketing.

Momenteel produceert Bredefleur op de locaties Moerkapelle én Luttelgeest samen circa 21 miljoen stelen per jaar.

Winnaar #GrowYourOwn

Tijdens de klantendag onthulde Levi Evers de winnaars van de Bredefleur #GrowYourOwnactie. Eind december gingen klanten de uitdaging aan om thuis of op het werk drie leliebollen Zelmira in bloei te krijgen. Zij deelden hun vorderingen massaal via sociale media. De Golden Award ging naar Arjan van Oeveren van B.J. van Duyvenvoorde. "Hij boekte het beste resultaat en hij kan gelijk als teeltman bij ons beginnen… ". Johan van der Werken van CJ Export heeft de tweede plaats bereikt en kreeg hiermee de Silver Award. De derde prijs, de Bronze Award, was voor Brian van der Hulst van Hilverda De Boer.

V.l.n.r. Arjan van Oeveren van B.J. van Duyvenvoorde, Johan van der Werken van CJ Export, Levi Evers en Brian van der Hulst van Hilverda De Boer 

De aankleding van de dag lag in handen van bloemist Michael van Namen met zijn team. Zijn passie voor lelies kwam goed tot uiting op de nieuwe locatie. Hij is meteen toegevoegd aan het zogenaamde BFF-platform van Bredefleur: de BredeFleurFriends. Via dit platform krijgen bloemisten met een passie voor lelies elke maand de mogelijkheid het podium te pakken met hun mooiste creaties.


Redactie Floranews | 16-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS