maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Mister Madiba draagt stokje over

Mister Madiba draagt stokje over

John van de Westeringh, mister Madiba himself, heeft samen met zijn vrouw Linda besloten het stokje van Madiba over te dragen. Nu 19 jaar geleden lanceerde Westeringh Flowers samen met veredelaar Dekker Chrysanten het merk Madiba.

Ondanks de trots op hoe het product Madiba zich heeft ontwikkeld tot een herkenbaar en betrouwbaar product hebben de twee besloten te stoppen en het kassencomplex in het ‘Betuwse’ Varik om te bouwen naar een luxe caravanstelling.

Dinsdag 21 mei veilen John en Linda van de Westeringh de laatste Madiba. De totale dagomzet op de klok wordt door hen geschonken aan het goede doel ‘Stichting Sengerema’.

Sengerema biedt jongeren in Tanzania de kans om een eigen onderneming op te starten en wordt gesteund door Dekker Chrysanten en de Madiba telers.

De andere twee kwekers van Madiba, Kees de Jongh en Maurice van Tuijl van Kwekerij Monnikenwaard zijn niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze gaan de samenwerking aan met Van Helvoort Company. De Santini specialist treedt toe de Madiba groep. Doel van deze samenwerking is om klanten op de juiste manier te kunnen blijven ontzorgen en het marktbereik van Madiba nog verder uit te bouwen.

 


Redactie Floranews | 13-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS