maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Nieuwe directeur Alfa Pro

Nieuwe directeur Alfa Pro

Marcel Nijssen is op 1 mei gestart als directeur van Alfa Pro. In deze functie geeft hij leiding aan het bedrijf en vult zelf ook een prominente commerciële rol in. Nijssen neemt het stokje over van Pieter-Bas Linnebank, die de dagelijkse leiding van het bedrijf tijdelijk op zich had genomen na het vertrek van Cees van den Bosch.

Nijssen kent de sierteelt sector goed. Zijn ouders hadden een tuincentrum en bloemenkwekerij in Santpoort. Dat is de omgeving waar hij is opgegroeid en zijn interesse in de tuinbouw is ontstaan. Vandaar ook zijn keuze om hogere tuinbouw te studeren in Delft en heeft hij een carrière opgebouwd in deze sector. Nijssen is werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de tuinbouw en sierteelt sector in sales-, manager- en directierollen.


“Ik kijk ernaar uit om met de klanten en het team aan de slag te gaan. Er staat een mooie basis, een grote klantengroep, gedegen softwareproducten AlfaPro en AlfaPro NEXT en het team specialisten bij ALFA PRO. Belangrijke ingrediënten om nieuwe, efficiënte en robuuste oplossingen voor klanten te ontwikkelen”, aldus Nijssen.

“Ik ben blij met de komst van Marcel om de continuïteit en verdere groei van het bedrijf de komende jaren waar te maken. Vanuit het TSS moederbedrijf blijf ik eindverantwoordelijk voor Alfa Pro en volg ik de ontwikkelingen op de voet. Ik wens Marcel en het team veel succes in het verder realiseren van de ingeslagen koers”, vertelt Linnebank
 


Redactie Floranews | 13-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS