maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Lutgo HR terug naar locatie waar het allemaal begon

Lutgo HR terug naar locatie waar het allemaal begon

Op 1 mei van dit jaar is Lutgo HR verhuist. Ruim 12 jaar heeft het gerenommeerde recruitment bureau met veel plezier en succes gewerkt in gebouw de ‘Legakker’ in Aalsmeer. Sinds 1 mei het verhuist naar de Lakenblekerstraat 49, eveneens in Aalsmeer. Dat is een nieuw maar tegelijkertijd ook een vertrouwd adres; op deze plek, in het voormalige 'Zurelgebouw', begon meer dan 20 jaar geleden Lutgo met de speurtocht naar de beste match tussen opdrachtgevers en kandidaten voor vacatures in de sierteelt en AGF.

De afgelopen 12 jaar gebeurde dat dus vanuit de Legakker, een gebouw dat bij velen in Aalsmeer, de regio en de sector bekend zal zijn. De VGB had daar kantoorruimte. En natuurlijk AFAS. En wie kent HBAG nog? Ook de mensen van Lutgo HR hebben er al die jaren met veel plezier gewerkt en er vele opdrachtgevers en kandidaten mogen verwelkomen. Helaas gaat het gebouw nu verdwijnen en begon dus de speurtocht naar een geschikte nieuwe plek.

Het is bijzonder en mooi dat het nu dus weer het oude adres aan de Lakenblekerstraat 49 in het voormalige 'Zurelgebouw' wordt. Dat gebouw is in de loop der jaren flink gemoderniseerd en verbouwd. Het past perfect bij de manier waarop Lutgo HR wil werken; met een frisse en open uitstraling waar iedereen, van kandidaat en opdrachtgever tot bezoeker en geïnteresseerde zich helemaal thuis voelt.

'Back to basics' dus, wellicht een wat aparte tekst van Lutgo HR Aalsmeer maar het geeft precies aan wat er bedoeld wordt; ook op deze nieuwe maar vertrouwde locatie wil Lutgo HR kandidaten en opdrachtgevers helpen en inspireren om persoonlijke ambities om te zetten in realiteit met geslaagde matches en nieuwe succesvolle stappen.


Redactie Floranews | 07-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS