dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Plantion verwelkomt TICA in groothandelscentrum

Plantion verwelkomt TICA in groothandelscentrum

Plantion en TICA hebben een overeenkomst gesloten voor een nieuwe vestiging van TICA in Groothandelscentrum Plantion. Klanten kunnen met de komst van het bedrijf nu ook voor interieur- en lifestyleproducten volop in Ede terecht. Na een aantal weken van verbouwing en inrichting zal TICA in de loop van de zomer de deuren van haar nieuwe zaak van 2.500 vierkante meter openen.

TICA heeft al vestigingen voor zakelijke inkopers in Aalsmeer en Venlo en een Concept Store in Venlo. In Ede wil TICA zich nauwer verbinden met de bloemistensector en ervaring opdoen met de behoeften en voorkeuren van deze specifieke doelgroep. Dit met het oog op mogelijke toekomstige doorvertaling van het TICA-concept naar bijvoorbeeld Duitsland. De nieuwe vestiging is ook een strategische keuze vanwege de centrale ligging van Ede, die klanten in binnen- en buitenland aantrekt.

V.l.n.r. Gerco van de Hoef (Plantion), Paul Goedegebuure (Groothandelscentrum Plantion), Rogier Uivel (TICA), André van Kruijssen (Plantion), Martijn Cliteur, Edith van der Klis, Robert Segers en Frans Cliteur (allen TICA)

Binnen Groothandelscentrum Plantion staan Buurman Planten, Dillewijn Alflora, Goedegebuure & de Mooij en Zalam garant voor een dagelijks aanbod verse bloemen en planten en diverse bloemisterijbenodigdheden. Vanaf de zomer komt daar nu het zeer uitgebreide assortiment interieur- en lifestyleproducten van TICA bij. Hierdoor kan Groothandelscentrum Plantion nog beter aan wensen en behoeften voldoen. Ook zal het klanten extra inspiratie bieden voor hun ondernemerschap.

Rogier Uivel, directeur TICA: “Met meer dan zestig verschillende merken kunnen huidige klanten van Groothandelscentrum Plantion bij TICA profiteren van een nog uitgebreider assortiment. Dit maakt het voor hen mogelijk om hun winkel met onderscheidend aanbod in te vullen en iedere week hun klanten te verrassen.”


Redactie Floranews | 01-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS