maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Cymbidium kwekers en FM Group bundelen krachten voor Moederdagcampagne

Cymbidium kwekers en FM Group bundelen krachten voor Moederdagcampagne

De Nederlandse kwekers van snijcymbidium en FM Group slaan opnieuw de handen ineen voor een opvallende promotiecampagne ter ere van Moederdag. Centraal staat een inspirerende video en tutorial van Joseph Massie, een bekende naam in de bloemenindustrie. Deze tutorial, specifiek gericht op Moederdagarrangementen met Cymbidiums, voorziet bloemisten van waardevolle inzichten en tips voor het creëren van prachtige bloemstukken.

Naast de tutorial krijgt de campagne een emotionele touch met een 'Ode aan de Moeders', waarin de Cymbidium kwekers zelf centraal staan. In samenwerking met FM Group delen zij de verhalen van vier moeders, waarbij hun ervaringen als moeder en kweker worden belicht. Deze persoonlijke verhalen dienen als inspiratiebron en worden gekoppeld aan het assortiment Cymbidiums in de webshops van FM Group: zoals FleuraMetz, DGI en Hilverda De Boer.

Deze samenwerking is niet nieuw. Eerdere vergelijkbare aanpakken leidden tot een significante stijging van de verkopen. Deze succesvolle resultaten zijn de drijvende kracht achter de voortzetting van de samenwerking. Door de krachten te bundelen streven de Nederlandse Cymbidium kwekers en FM Group ernaar om de schoonheid en veelzijdigheid van Cymbidiums te benadrukken, terwijl ze tegelijkertijd een warm eerbetoon brengen aan moeders wereldwijd. 

foto: Cymbidium.info


Redactie Floranews | 01-05-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS