dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Growers United gouden partner Varend Corso

Growers United gouden partner Varend Corso

Growers United heeft zich als gouden partner verbonden aan het Varend Corso. De coöperatie van groentetelers vertegenwoordigt 38 teeltbedrijven van .Vanuit de Westlandse kassen gaan hun smaakvolle producten de hele wereld over. Tijdens het corsoweekend zijn deze producten dan ook te zien op de boten en te proeven aan de waterkant.

“Als Growers United laten we graag zien dat we trots zijn op onze producten, onze telers en de tuinbouwsector. Daarom pakken we dit jaar goed uit tijdens het Varend Corso”, vertelt algemeen directeur Kees de Kat. “We produceren de meest duurzame en gezonde vruchtgroenten van de wereld en daar mag iedereen van meegenieten.”

Corso stapt over op partnerships
Vanaf deze editie spreekt het Varend Corso niet meer over sponsoren maar partners. “We zien dat steeds meer bedrijven behoefte hebben aan een waardevolle samenwerking. Daarom kijken we waar we als het grootste evenement waarde kunnen toevoegen voor het bedrijfsleven," aldus woordvoerder Sander Nieuwenhuizen.

Naast Growers United is de diamanten partner dit jaar Koppert Cress, zijn de andere gouden partners dit jaar Shell en Royal Flora Holland. Gouden mediapartners zijn WOS en Rodi West Media. Zilveren partners zijn Nature's Pride, Van der Valk Horti Systems, Dutch Flower Group, Reddingsbrigade, Cool Control en Trefzeker. Bronzen partner is Buitelaar Metaal.

Daarnaast is er een actieve club van 1000, productpartners en vrienden die het corso een warm hart toedragen en ontvangt het corso dit jaar subsidie van de gemeenten Westland, Delft, Midden-Delfland en Maassluis. Ook Fonds 1818, Arie Kuipers Fonds, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en Stichting Loswal ‘De Bonnen’ dragen bij. 


Redactie Floranews | 25-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS