dinsdag 25 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Start seizoen en promotie tuinhortensia

Start seizoen en promotie tuinhortensia

De collectieve promotiecampagne ‘Hydrangea World’ is al even van start voor de kamerhortensia. Maar nu ook het verkoopseizoen voor buiten is begonnen, komt daar volop aandacht voor de tuinhortensia bij. De focus ligt op consumenten in Nederland, Duitsland en Polen. Doel van de campagne is om te laten zien dat zij met tuinhortensia maandenlang rijkelijke bloei in hun tuin of op balkon of terras hebben en dat de hortensia daarom een musthave voor de tuin is. 

 Campagnefoto´s: Hydrangeaworld

De tuinhortensia behoort tot één van de langste bloeiers. Deze plant overleeft de Nederlandse winter moeiteloos. Elk jaar opnieuw krijgt de consument een ware kleurexplosie in de tuin vanaf de vroege zomer tot ver in de herfst. Bovendien is de hortensia een makkelijke plant. Zolang deze voldoende water krijgt, op de juiste plek geplant wordt en jaarlijks gesnoeid wordt, heb je er oneindig lang plezier van! Om dit verhaal te ondersteunen worden in de promotiecampagne animatievideo’s ingezet. Hierin wordt de rijkelijke bloei benadrukt, maar ook handige snoeitips gegeven.

Inhaken op campagne
Op de website www.hydrangeaworld.com staat volop informatie, inspiratie en digitaal promotiemateriaal om te downloaden. Zoals beeldmateriaal, een poster met verzorgingstips en posters om speciale dagen en geefmomenten te ondersteunen. Uit consumentenonderzoek weten we bijvoorbeeld dat de hortensia een populair cadeau is voor een housewarming of verjaardag. Maar zeker ook voor Moederdag en Vaderdag. 


Redactie Floranews | 23-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS