dinsdag 25 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Plantarium|Groen-Direkt groeit door

Plantarium|Groen-Direkt groeit door

Op 21 en 22 augustus 2024 is de derde najaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt weer the place to be voor groene vakgenoten en leveranciers. De beursvloer is met 10 procent vergroot ten opzichte van vorig jaar en 70 procent van de beschikbare beursvloeroppervlakte is op dit moment al verkocht. Met nog vier maanden te gaan verwacht de organisatie ruim voor de beurs alweer vol te zitten.

Ook internationaal heeft de beurs zich inmiddels op de kaart gezet. De belangstelling van exposanten uit het buitenland is groot. Buitenlandse exposanten van voorgaande edities zijn op de najaarseditie wederom van de partij en breiden zelfs uit. Ook onder de nieuwe exposanten komt een aanzienlijk aandeel uit het buitenland.   

Buitenterras

Plantarium|Groen-Direkt draait om planten. Maar het is ook hét moment waar kwekers en inkopers elkaar treffen. Relaties worden onderhouden, nieuwe contacten ontstaan en plannen worden gesmeed voor de komende seizoenen. Naast het vaste beursgebouw verrijst een ruime, lichte en gekoelde tent met daarom heen een cateringplein met een groot en gezellig binnen- en buitenterras. Onder alle (weers)omstandigheden biedt de beurs zo de perfecte, sfeervolle plek voor overleggen, ontmoeten, onderhandelen en genieten.


Redactie Floranews | 23-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS