dinsdag 25 juni 2024
FN TOP add FN TOP logo

Nieuw bij… Klasmann-Deilmann

Nieuw bij… Klasmann-Deilmann

Per 1 april van dit jaar is Maud van Well gestart als accountmanager Zuid-Nederland bij Klasmann-Deilmann Benelux. Zij gaat in Zuid-Nederland voor de substraatproducent aan de slag als contactpersoon in zachtfruit en boomkwekerij.

De 24-jarige Van Well woont in het Limburgse Wanssum, nabij Venray en Horst, en is aan de HAS Hogeschool in Venlo opgeleid in toegepaste Biologie. Hier heeft ze de basis gelegd voor een brede interesse in de tuinbouwsector. Van Well is na haar opleiding begonnen als teeltadviseur in zachtfruit. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als teeltadviseur was ze toe aan een volgende stap. Die uitdaging vindt ze bij Klasmann-Deilmann, waar ze zich verder kan ontwikkelen.

Van Well brengt vanuit haar opleiding en eerdere werkervaring brede teeltkennis mee naar Klasmann-Deilmann. "De start bij Klasmann-Deilmann is zoals je hoopt aan een nieuwe baan te beginnen. De kennismaking met collega’s en de eerste klanten gaat plezierig. De komende maanden staan in het teken van interne opleiding en het beter leren kennen van de klanten van Klasmann-Deilmann in Zuid-Nederland", aldus Van Well.

Ze ziet een mooie uitdaging in het zich eigen maken van de substraat-wereld: "Met een aantal van mijn nieuwe collega’s ben ik al op pad geweest om ook de vragen en uitdagingen van de markt goed te leren kennen. De substraatsector staat voor enorme ontwikkelingen op het gebied van de zoektocht naar geschikte, duurzaam geproduceerde alternatieve grondstoffen. Ik grijp deze uitdaging graag met beide handen aan en heb er het volle vertrouwen in dat Klasmann-Deilmann de oplossingen in huis heeft voor de telers in het zuiden van Nederland." 


Redactie Floranews | 23-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS