maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Danziger viert 70-jarig jubileum met Spring Festival

Danziger viert 70-jarig jubileum met Spring Festival

Terwijl de sierteeltsector de schoonheid van de komende lente omarmt, nodigt Danziger iedereen uit om deel te nemen aan het Spring Festival ter ere van het 70-jarig jubileum - een wereldwijd feest van samenwerking, innovatie en menselijkheid. 

Danziger is al zeventig jaar een integraal onderdeel van de sierteeltsector. Het bedrijf werd in het begin van de jaren 1950 opgericht door het visionaire echtpaar Ernest en Zehava Danziger en begon zijn reis als een bewijs van liefde, vastberadenheid en het vermogen om groots te dromen.

Van een bescheiden klein familiebedrijf is Danziger uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende speler in de sierteeltsector, die in meer dan 63 landen actief is en het leven van miljoenen mensen beïnvloedt. Met wereldwijd meer dan 3000 werknemers is Danzigers streven naar innovatie duidelijk zichtbaar in zijn baanbrekende assortiment.

Ondanks het wereldwijde bereik en de exponentiële groei en het assortiment blijft Danziger trouw aan zijn familiebanden. Drie generaties van de familie Danziger hebben het bedrijf gevoed, elk met hun groene vingers en onophoudelijke passie en toewijding. Het is deze familieband die een cultuur van teamwerk, samenwerking en duurzame partnerschappen heeft bevorderd - een erfenis die nog altijd floreert.

Bij het terugblikken op de voorbije twintig jaar erkent Danziger dat zijn succes niet alleen wordt gemeten in aantallen, maar ook in de diversiteit van mensen en culturen die het bedrijf heeft beroerd. Vanuit elke hoek van de wereld is Danzigers wereldwijde familie samengekomen om plezier en schoonheid te verspreiden - een bewijs van de transformerende kracht van de sierteeltsector.

Danziger nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het Spring Festival, dat gehouden wordt op verschillende locaties in 7 landen, verspreid over 5 continenten, met meer dan 3000 mensen.


Redactie Floranews | 18-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS