dinsdag 25 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

GRS Retail neemt dienstverlening van Prickels over

GRS Retail neemt dienstverlening van Prickels over

Met ingang van 1 juli 2024 neemt GRS Retail de dienstverlening van Prickels over. De twee organisaties slaan de handen ineen om tuincentra in Nederland en België nog beter te kunnen bedienen. Beiden dragen op hun eigen manier al jaren bij aan het ondersteunen van het vrije ondernemerschap van tuincentra-eigenaren.

Hoewel er verschillen zijn in aanpak, is de overkoepelende missie van beide organisaties nagenoeg gelijk: het ondersteunen van tuincentra-eigenaren met hun vrije ondernemerschap. Deze gedeelde visie, gecombineerd met het streven om maximale waarde te bieden tegen minimale kosten, maakt de samenwerking tussen GRS Retail en Prickels een logische stap.

Met ingang van 1 juli worden Prickels-leden GRS-leden, weliswaar met een aangepast dienstenpakket. Voor de nieuwe GRS-leden betekent dit dat kunnen bouwen op meer power vanuit de centrale GRS-organisatie, waaraan al 141 tuincentra zijn verbonden.

Voor de bestaande GRS-leden betekent dit dat de kosten beheersbaar blijven, terwijl het voor de tuincentra gezamenlijk resulteert in een groter inkoopcollectief.

De overname brengt voor leveranciers van GRS onder andere verbeterde efficiëntie in de logistiek en een groter aantal bezoekers op de GRS-huisbeurzen.

 


Redactie Floranews | 18-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS