maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Gerbera fans shinen langs snelwegen in Nederland

Gerbera fans shinen langs snelwegen in Nederland

April is de maand van de Gerbera. Voor de gerberatelers en exporteurs is het de aftrap van het nieuwe seizoen. Coloured by Gerbera, de generieke promotiegroep van alle Nederlandse gerberatelers, trapt haar april campagne af met een unieke campagne. Zij roepen hun fans (de handel, bloemisten en consumenten) op om hun ‘gerbera moment’ te delen.

De 10 mooiste inzendingen winnen een ultieme prijs, zij zullen shinen op een digitale reclamemast langs de drukste snelwegen in Nederland. Met maar liefst een bereik van 100.000 weggebruikers. Een fantastisch moment om bijvoorbeeld een familielid maximaal in het zonnetje te zetten, een mooie gerbera creatie te delen of de passie voor de gerberateelt onder de aandacht te brengen. "Wij brengen heel Nederland de mooie verhalen van de gerbera."

De actie duurt 4 weken en start dinsdag 16 april. Elke week worden 2 prijswinnaars bekend gemaakt. Na sluiting van de actie op 16 mei, maakt de promotiecommissie de laatste 2 prijswinnaars bekend.


Redactie Floranews | 15-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS