maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Plant Select stapt met nieuwe look vol vertrouwen de toekomst in

Plant Select stapt met nieuwe look vol vertrouwen de toekomst in

Plant Select heeft een nieuwe look. Het bedrijf was sinds 1991 herkenbaar aan het oude, vertrouwde logo als symbool van het bedrijf. "Maar net zoals de natuur evolueert, is het ook voor ons tijd om verandering te omarmen. Een verandering die nieuw leven in ons bedrijf blaast en ons richting onze toekomstige doelen stuwt."

Plant Select heeft daarom bewust gekozen voor een nieuw logo en een nieuwe bedrijfsidentiteit. "Ons nieuwe logo is niet zomaar een verandering. Het is zorgvuldig ontworpen om onze essentie te belichamen. Het omvat al onze activiteiten door te verwijzen naar Jonge Planten, Exportplanten en R&D via ons in-vitro laboratorium. De "P" symboliseert een microscoop maar ook een plant, terwijl de "S" eronder de wortels vertegenwoordigt. Het symboliseert niet alleen onze wetenschappelijke kennis en expertise, maar ook de verbinding van wetenschap met de fysieke plant, de wortels van zowel planten als het familiebedrijf."

Het bedrijf streeft voortdurend naar innovatie en verbetering, is selectief in haar richting en keuzes en willen onderscheidend zijn. "Deze ethos wordt weerspiegeld in onze lijnen. Momenteel bieden we binnen Plant Select drie "Select"-lijnen aan: Bamboo Select, Hydrangea Select en Ilex Select."

Het Bamboo Select-logo vertegenwoordigt de bamboes die in-vitro worden geproduceerd, wat zorgt voor sterke, frisse en weelderige bamboes. Hydrangea en Ilex Select staan voor de exclusieve eigen variëteiten die beschikbaar zijn via Plant Select zelf of haar partner kwekers. Naast het nieuwe logo is ook de uitstraling van de labels opnieuw gestyled door StudioBlauw. De stijlvolle labels, gemakkelijk herkenbaar aan de "Select"-zegels, staan voor onze toewijding aan kwaliteit en exclusiviteit.

Met het nieuwe logo en de nieuwe bedrijfsidentiteit stapt Plant Select vol vertrouwen de toekomst in. "We zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe markten te betreden en nieuwe hoogten te bereiken. Samen smeden we een groenere en duurzame toekomst. Wij creëren planten voor jouw toekomst".


Redactie Floranews | 11-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS