maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Greenflor bundelt krachten op één locatie

Greenflor bundelt krachten op één locatie
Vanaf 1 september 2024 gaat Greenflor B.V. de activiteiten op de huidige locaties Aalsmeer en Rijnsburg samenvoegen op de locatie in Aalsmeer. Deze strategische stap zorgt er volgens Greenflor voor dat het assortiment van beide vestigingen volledig én uniform (online) beschikbaar komt voor alle klanten. Bovendien zorgt het volgens het bedrijf voor een efficiëntere organisatiestructuur en nóg meer commerciële synergie, waarmee klanten hun voordeel kunnen doen in onder andere prijsstelling en beschikbare niche- en seizoenproducten. 
 
"We zien bijna dagelijks, dat klanten in Rijnsburg op zoek zijn naar producten, die beschikbaar zijn in de ruime vaste voorraad in Aalsmeer. Terwijl klanten in Aalsmeer juist weer veel interesse hebben in het die dag beschikbaar gekomen Zuid-Amerika-assortiment in Rijnsburg. Hierdoor is Greenflor in staat om elke klant een breder en nog interessanter assortiment aan te bieden", vertelt Algemeen directeur Alain de Mooij.
 
Ronald Hartevelt, aanvoerder van Greenflor Rijnsburg, geeft aan, dat er naast de genoemde commerciële voordelen ook goed is gekeken naar de aanlevertijden voor klanten in Rijnsburg in combinatie met het gewenste serviceniveau. "We hebben zeer flexibele- en snelle transportbewegingen tussen de veilingen én hebben in Rijnsburg de juiste hub om onze klanten in Rijnsburg ook op logistiek vlak uitstekend te blijven bedienen. We hebben gekozen voor een vroege aankondiging van deze stap, zodat we de komende maanden samen met onze klanten in Rijnsburg de tijd hebben, om te zorgen voor een vlekkeloze transitie."
 
 

Redactie Floranews | 04-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS