woensdag 29 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Henk-Willem Spaargaren draagt stokje over aan Dana Meertens

Henk-Willem Spaargaren draagt stokje over aan Dana Meertens

Algemeen directeur Henk-Willem Spaargaren neemt na 25 jaar afscheid van OZ Planten. Hij draagt per 1 juni 2024 het stokje over aan Dana Meertens. “Met trots kijk ik terug op de afgelopen jaren waarin ik samen met al mijn collega’s heb gebouwd aan het mooiste plantenbedrijf van Aalsmeer. Ik wens Dana heel veel succes met het verder uitbouwen van OZ Planten samen met het team”, aldus Spaargaren.

Henk-Willem Spaargaren en Dana Meertens

Spaargaren heeft in 1998 vanuit het toenmalige bloemenexportbedrijf OZ Export in Aalsmeer, de verzelfstandigde plantenafdeling onder de naam OZ Planten uitgebouwd tot de bloeiende organisatie die het vandaag de dag is. Het was het eerste bedrijf van OZ Group dat zich in 1999 vestigde op het bedrijventerrein VBA Zuid in De Kwakel. In datzelfde jaar fuseerde OZ Group, met Van Duijn Groep tot Dutch Flower Group (DFG).

OZ Planten staat bekend als een marktgerichte organisatie die, vanuit hun missie ‘met passie voor planten’, altijd dichtbij haar kwekers staat. Vanuit expertise belevert OZ Planten dagelijks op maat kamer- en tuinplanten aan verschillende klantsegmenten zoals groothandel, tuincentra en retailketens in Europa.

Per 1 juni 2024 wordt Dana Meertens algemeen directeur van OZ Planten. Meertens is het afgelopen jaar al gestart in de rol van commercieel directeur. In totaal is zij 12,5 jaar verbonden aan Dutch Flower Group en was actief in diverse commerciële functies bij onder andere Intergreen en Van Dijk Flora. In haar nieuwe rol blijft zij ook verantwoordelijk voor het commercieel management van OZ Planten.

 


Redactie Floranews | 03-04-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS