dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Jong talent schittert op Keukenhof

Jong talent schittert op Keukenhof

Voor de jaarlijkse Anthurium- en Orchideeënshow in het Beatrix paviljoen op Keukenhof heeft Promotiecollectief Anthurium Info een unieke samenwerking tot stand gebracht met MBO Westland Bloem & Design en arrangeur Heleen Valstar.

Elf getalenteerde leerlingen van MBO Westland Bloem & Design werden uitgedaagd om prachtige creaties te maken met Anthurium snijbloemen en potplanten. De leerlingen gingen aan de slag in groepen van drie, waarbij elke groep een uniek thema kreeg toegewezen door Heleen Valstar.

Op dinsdag 26 maart presenteerde de groepen hun creaties aan een publiek van kwekers, veredelaars en andere belanghebbenden tijdens de vakbijeenkomst Anthurium in het Beatrix paviljoen. Zij beoordeelden hun creaties op uitstraling, toepassing en afwerking. De groep leerlingen met het thema bij de entree werd uitgeroepen tot de trotse winnaar van de uitdaging.

De samenwerking tussen Anthurium Info, MBO Westland Bloem & Design en Heleen Valstar heeft niet alleen geleid tot prachtige creaties op de Keukenhof, maar heeft ook jonge talenten de kans geboden om hun passie voor bloemsierkunst te verkennen en te ontwikkelen. 


Redactie Floranews | 28-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS