maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Dries Eikens nieuwe Algemeen Directeur Zentoo

Dries Eikens nieuwe Algemeen Directeur Zentoo

Dries Eikens is benoemd tot nieuwe Algemeen Directeur van Zentoo. De komende maanden zal de huidge Algemeen Directeur Edwin Steenbergen Eikens verder inwerken. Eind juni zal Steenbergen zijn laatste operationele taken aan hem overdragen. Per 1 april zal Operationeel Directeur Arjan van der Voort  zijn werkzaamheden voor Zentoo beëindigen vanwege zijn pensionering.

Vanaf eind juni 2024 komt de leiding van Zentoo in handen van Eikens en het managementteam dat in de afgelopen jaren is aangesteld en opgeleid. Steenbergen blijft daarna parttime actief in de rol van voorzitter van de Raad van Commissarissen en voor enkele (strategische) projecten. 

De 49-jarige Eikens is bij diverse import- en exportbedrijven in de sierteeltsector werkzaam geweest. Vanaf 2012 was hij werkzaam bij veredelaar Selecta one waar hij in directiefuncties de algehele leiding had over de productielocaties in Kenia en verantwoordelijk was voor de opstart en realisatie van een nieuwe productielocatie in Ethiopië.

De afgelopen jaren is Zentoo, onder leiding van de huidige directie, uitgegroeid tot toonaangevende organisatie in de bloemensector. Met 24 productielocaties en een assortiment van meer dan 100 soorten chrysanten heeft Zentoo een sterke marktpositie opgebouwd. De ambitie van Eikens sluit volgens Zentoo goed aan bij de strategie die de organisatie de afgelopen jaren heeft ingezet. Samen met de medewerkers en ondernemers ambieert hij deze de komende jaren nog verder te versterken.


Redactie Floranews | 25-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS