woensdag 29 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Commercieel Directeur Perry Dekkers verlaat Growers United

Commercieel Directeur Perry Dekkers verlaat Growers United

Commercieel Directeur Perry Dekkers heeft besloten Growers United te gaan verlaten. Dekkers vertrekt per 1 april 2024 bij de organisatie. Zijn verantwoordelijkheden worden vanaf die datum overgenomen door Kees de Kat, Algemeen Directeur van Growers United.

"Na ruim vijf jaar een grote bijdrage te hebben geleverd aan de groei van de organisatie is het voor mij nu een goed moment voor een volgende stap in mijn carrière. Ik neem de tijd om te bepalen wat ik hierna ga doen. Graag wil ik mijn collega’s en in het bijzonder ook onze telers, klanten en partners bedanken voor de mooie samenwerking en hen heel veel succes wensen!", aldus Dekkers.

"Mede onder de leiding van Perry heeft de nieuwe organisatie Growers United het daglicht mogen zien en heeft de organisatie een grote ontwikkeling doorgemaakt; de coöperatie is meer integraal gaan opereren, is intensiever met haar ketenpartners en internationale retail klanten gaan samenwerken en is veel internationaler actief geworden", reageert het bestuur van de organisatie op het vertrek van Dekkers. "We bedanken Perry voor zijn bijdrage hieraan, respecteren zijn beslissing en wensen hem veel succes voor de toekomst."

Wijziging Directiestructuur
Parallel met de aankondiging van het vertrek van Dekkers heeft het bestuur van Growers United het beleid gericht op de toekomst van de coöperatie geëvalueerd. Het bestuur heeft daaruit geconcludeerd en besloten dat Growers United vanwege haar omvang, en met het oog op een effectieve aansturing, terug zal gaan naar een tweehoofdige directie bestaande uit Kees de Kat als Algemeen Directeur en Stefan van Vliet als Financieel Directeur. Zij zullen samen met het senior managementteam de aansturing van de coöperatie ter hand nemen en uitvoering geven aan de door het bestuur uitgezette koers naar de toekomst.
 


Redactie Floranews | 25-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS