dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Kasgroeit verlegt ook op vernieuwde website focus naar leren en ontwikkelen

Kasgroeit verlegt ook op vernieuwde website focus naar leren en ontwikkelen

Kasgroeit heeft dit jaar haar focus verlegd naar leren en ontwikkelen voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw. Bij een nieuwe focus hoort ook een vernieuwde website. Deze biedt een actueel overzicht van opleidingen en cursussen in de sector. Via de agenda worden relevante activiteiten voor de sector gedeeld. Ook organiseert Kasgroeit zelf regelmatig interessante workshops kosteloos voor werkgevers en werknemers in de glastuinbouw. 

“De glastuinbouw is volop in transitie; energie, duurzame gewasbescherming, schaalvergroting, automatisering en robotisering. Dat vraagt om nieuwe kennis, kwaliteiten en vaardigheden van (nieuwe) werknemers. En daarin bewegen wij meer”, aldus Kasgroeit.

Werkgevers biedt de organisatie inspiratie, advies en ondersteuning over de ontwikkeling van hun bedrijf, werknemers of henzelf. Op de website vind je bijvoorbeeld de Binden en Boeien-scan om te checken hoe je bedrijf er voor staat. Verhalen van andere ondernemers laten zien wat zij doen om werknemers te motiveren zich te ontwikkelen. Ook kom je via de website makkelijk in contact met een van de adviseurs van Kasgroeit. 

Voor werknemers biedt de website en actueel overzicht van opleidingen en cursussen van verschillende aanbieders. Voor werknemers die willen groeien, maar niet goed weten hoe zij dit moeten aanpakken, zijn er handige tips en tools voor bijvoorbeeld het maken van een persoonlijk ontwikkelplan.

Kasgroeit is een initiatief van CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen, Glastuinbouw Nederland, Plantum en LTO Nederland en wordt gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt.
 


Redactie Floranews | 22-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS