maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Marcel van der Zwan verlaat Triple Group en glastuinbouw

Marcel van der Zwan verlaat Triple Group en glastuinbouw

Directeur en mede-eigenaar Marcel van der Zwan verlaat per 1 april 2024 Triple Group. De directie van Triple Group wordt voortgezet door Maarten Veldman en Marcel Eek. Van der Zwan gaat de directie van MTS Euro Products B.V. versterken als COO (Chief Operations Officer). Hiermee komt voor hem een einde aan een periode van 31,5 jaar in de glastuinbouw sector.

Van der Zwan heeft de eerste 15 jaar in de glastuinbouw gewerkt als bankier bij de Rabobank en de laatste 16,5 jaar als adviseur bij de Triple Group. "In deze periode ben ik getuige geweest van tal van ingrijpende en fundamentele veranderingen in deze sector. Ik heb crisissen meegemaakt en daarna gelukkig vele oplevingen. Telersverenigingen zijn ontstaan met vergaande professionalisering in afzet en logistiek. De laatste jaren ligt de uitdaging in de energietransitie."

De periode tot 1 juli 2024 wordt een overgangsperiode waarin Van der Zwan zijn werkzaamheden voor klanten van Triple Group zal overdragen binnen het team. Per 1 juli 2024 zal hij volledig overgaan naar MTS Euro Products.

 

De directie van Triple Group: Marcel Eek, Maarten Veldman en vertrekkend directeur Marcel van der Zwan

 


Redactie Floranews | 19-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS