maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Bosman Van Zaal introduceert Cannabis Grow Container

Bosman Van Zaal introduceert Cannabis Grow Container

Bosman Van Zaal introduceert een Cannabis Grow Container. Deze compacte container biedt een optimale omgeving en totaaloplossing voor het kweken van cannabis. De geavanceerde klimaatbeheersing zorgt voor een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-niveau. De container is daarnaast uitgerust met een efficiënt belichtingssysteem dat de perfecte lichtintensiteit en -spectrum levert voor optimale plantengroei.

De Cannabis Grow Container is beschikbaar in verschillende maten en is geschikt voor zowel kleine als grote schaal. De container is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en er is geen uitgebreide technische kennis vereist. De Cannabis Grow Container wordt momenteel geïmplementeerd binnen een cannabiskwekerij in Duitsland. Deze oplossing is hiervoor uitermate geschikt, want op de Duitse markt mag een kweker maximaal 25 kilo per maand produceren.

"We zijn erg enthousiast over de lancering van onze nieuwe Cannabis Grow Container," zegt Martijn Vernooij, Technical Sales Consultant van Bosman Van Zaal. "We hebben deze container ontwikkeld met als doel om telers een eenvoudige en betrouwbare oplossing te bieden voor het kweken van hoogwaardige cannabis. Met deze container kan iedereen, ongeacht zijn of haar ervaring, consistente en professionele resultaten behalen."

 


Redactie FLoranews | 19-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS