zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Applaus van de paus en steun van Caroline van BBB, Roland was niet zomaar bloemenkweker

Applaus van de paus en steun van Caroline van BBB, Roland was niet zomaar bloemenkweker

Roland Duyvesteijn is op 16 februari 2024 op 52-jarige leeftijd overleden. Hij stond samen met zijn broer Barry aan het roer van Holland Strelitzia. Roland stak zijn mening niet onder stoelen of banken en liet zijn product graag aan het brede publiek liet. Niemand minder dan de paus vroeg om een applaus voor zijn spectaculaire bloemenpracht. Geen kleine prestatie voor een kweker die ooit als makelaar begon. Het nieuws over een kwaadaardige hersentumor zette vorig jaar zijn hele leven op zijn kop. Ondanks experimentele behandelingen had bloemenkweker Roland Duyvesteijn vrijwel geen schijn van kans. Hij overleed op 52-jarige leeftijd. Voor de rubriek ´Van wieg tot graf´ schreef Nicolette van der Werff voor AD.nl zijn levensverhaal.

Roland Duyvesteijn (9 november 1971 – 16 februari 2024) was de oudste van vier in het gezin van een kweker in De Lier. Hij was leergierig en ondernemend. Uit school ging de overall aan om te spelen met de kinderen uit de buurt. Van een bunker werd een honk gemaakt en er werd op brommertjes gescheurd. Op de scouting maakte Roland vrienden voor het leven. Lees hier het hele artikel op AD.nl.


Redactie Floranews | 19-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS