dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

De 5 vragen aan... Heleen Valstar

De 5 vragen aan... Heleen Valstar

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Heleen Valstar en heb al ruim 35 jaar een bedrijf in bloemsierkunst en standbouw. Op Keukenhof zijn we hoofdarrangeur voor de binnententoonstellingen in 3 paviljoens op Keukenhof: het Oranje Nassau paviljoen, het Willem-Alexander paviljoen en het Beatrix paviljoen.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Het is heel bijzonder, omdat we zo dicht bij de consumenten - bezoeker Keukenhof - zitten en tegelijkertijd bij de kweker, handelaar, exporteurs etc. We zijn echt de schakel tussen de (internationale) bezoeker en de sierteeltsector. We vinden het heel speciaal dat we zulke mooie soorten bloemen/planten ontvangen van de inzenders. Deze bloemen en planten presenteren we op een originele manier aan de bezoekers. Zij kijken hun ogen uit omdat er vele unieke bloemen en planten staan die je niet “zomaar” tegen komt in de winkel. We krijgen veel vrijheid en mogen met onze creativiteit en prachtige bloemen/planten ons helemaal uitleven. Geweldig!

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

We zijn heel erg trots op Keukenhof en de inzenders die mooie producten inzenden. Met elkaar maken we een geweldige show! We laten niet alleen mooie bloemen en planten laten zien, maar we inspireren ook de bezoekers en willen laten zien hoe mooi de sierteelt sector is.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Nog meer leuke hoeken bedenken, stijlen en arrangeren. We kijken ook naar waar jongeren behoeftes aan hebben zoals leuke selfie hoeken en plekken welke instagrammable zijn. We merken dat er meer behoefte is aan fotomomenten waar bezoekers ook zelf met de bloemen/planten op kunnen staan. Bezoekers willen ook een actieve ervaring hebben en worden geprikkeld tijdens hun bezoek. Een originele foto is tegenwoordig net zo waardevol als een ansichtkaart van vroeger. We willen zorgen voor een onvergetelijke herinnering en de bezoekers blijven verassen!

Wat ga je dit weekend doen?

Ik ga dit weekend vooral verder met de voorbereidingen voor de Keukenhof. Volgende week is tenslotte de opening al. We hebben er heel erg zin in!
 

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 15-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS