maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Bloemenbureau Holland presenteert resultaten onderzoek naar sectorimago

Bloemenbureau Holland presenteert resultaten onderzoek naar sectorimago

De sierteeltsector staat regelmatig in de publieke belangstelling. Om erachter te komen wat het effect daarvan is op het beeld dat de consument heeft van de bloemen- en plantensector, liet Bloemenbureau Holland onderzoek doen naar het sectorimago. De resultaten presenteert BBH tijdens de bijeenkomst ´Bouwen aan sectorimago, dat doen we samen´ op 26 maart 2024.

Op het programma van de bijeenkomst in het congrescentrum ECC in Leiden staan naast de presentatie van de resultaten door onderzoeksbureau Motivaction, verschillende sprekers en een paneldiscussie op de agenda.

Uit de resultaten van het onderzoek wordt onder andere duidelijk welke onderwerpen de consument belangrijk vindt en invloed hebben op het imago. Belangrijke informatie voor het Bloemenbureau in de aanpak van sectorcommunicatie. Tijdens de bijeenkomst zal Algemeen Directeur Yvonne Watzdorf die aanpak toelichten.

Hoe beeldvorming werkt, is een van de onderwerpen die reputatie- en crisisadviseur Alex de Vries aan de orde stelt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden deelt hij een aantal praktische tips voor positieve imagovorming.

Tijdens de afsluitende paneldiscussie met deskundigen uit de sector staat samenwerking centraal. Samenwerking is een belangrijke voorwaarde voor het bouwen aan een sterk en duurzaam sectorimago. 


Redactie Floranews | 14-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS