maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Marc Driessen nieuwe President van Fleuroselect, Thomas Bousart nieuwe Vice-President

Marc Driessen nieuwe President van Fleuroselect, Thomas Bousart nieuwe Vice-President

Marc Driessen, CEO van Beekenkamp Ornamentals, is de nieuwe President van Fleuroselect. Driessen werd al verkozen tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in 2023 en is in functie sinds 1 januari 2024. Driessen volgt Karol Pawlak op. Driessen maakt sinds 2019 deel uit van de Raad van Bestuur van Fleuroselect, waarin hij de business unit Productie & Distributie vertegenwoordigde. Tevens vervulde hij de afgelopen vijf jaar de rol van Vice-President van de organisatie. In deze rol wordt hij opgevolgd door Thomas Bousart.

“Marc is altijd een waardevolle steun geweest tijdens mijn presidentschap. Dankzij zijn uitgebreid netwerk, sterk doorzettingsvermogen en scherpe visie is hij de perfecte kandidaat om Fleuroselect naar de toekomst te leiden", aldus Pawlak over zijn opvolger. Marc Driessen: “Karol heeft uitzonderlijk werk geleverd door de organisatie tijdens een onrustige periode met onder meer corona en een energiecrisis heen te loodsen. We zijn hem zeer dankbaar voor alle tijd, expertise en enthousiasme die hij aan de organisatie heeft gewijd. Ik ben er trots op dat ik de teugels over mag nemen en kijk ernaar uit om met iedereen samen te werken.”
Ann Jennen, secretaris-generaal van Fleuroselect, laat weten dat het secretariaat er naar uitkijkt om de uitstekende werkrelatie met hem voort te zetten en de activiteiten van de organisatie verder te ontwikkelen."Dankzij zijn eerdere deelname in het bestuur en vijf jaar ervaring als vice-voorzitter kent Marc de ins en outs van de organisatie als geen ander." 
 
Marc Driesen (l) en Thmas Bousart (r)

Thomas Bousart nieuwe Vice-President

Thomas Bousart, Manager Sales & Marketing Europe & Emerging Markets bij Benary, is door de Raad van Bestuur benoemd tot Vice-President. Met eerdere werkervaring bij Syngenta Flowers en Dümmen Orange heeft Bousart een gedegen kennis van de sierteeltsector, een duidelijke visie op onze organisatie en uitstekende connecties binnen de branche. Hij maakt sinds 2016 deel uit van het bestuur.

“Aangezien Benary een van de grotere veredelaars in Europa en medeoprichter van Fleuroselect is, ben ik er trots op vice-president van de organisatie te worden. Ik kijk er naar uit om samen met Marc, de Raad van Bestuur en het secretariaat de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen”, reageert Bousart op zijn benoeming.


Redactie Floranews | 12-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS