maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Bejafleur treedt toe tot samenwerkingsverband KANplant

Bejafleur treedt toe tot samenwerkingsverband KANplant

Potplantenkwekerij Bejafleur in Huissen treedt toe tot het onafhankelijke samenwerkingsverband van kwekers in de regio Arnhem-Nijmegen; KANplant. Bejafleur is de dertiende kweker van KANplant. Het assortiment van KANplant wordt hiermee uitgebreid met producten zoals de Ikigai Oxalis, Franse geraniums en de Gaultheria.

"Wij zijn blij met de toetreding van Bejafleur", aldus Henk Wagener, voorzitter van KANplant. “Het verrijkt ons assortiment en de kwaliteit waar KANplant voor staat. Samen zullen we ons inzetten om klanten te voorzien van de groeiende vraag naar mooie en duurzame kwaliteitsplanten.”

Ook Bejafleur is blij met de samenwerking met KANplant. Mathijs van den Top, van Bejafleur zegt: "Samen staan we sterk en leren we van elkaar - dat is waar wij bij Bejafleur in geloven. Als onderdeel van KANplant, kunnen we deze filosofie ook buiten ons bedrijf toepassen. Als kwekers in dezelfde regio zijn we met KANplant in staat om elkaar te versterken en te ondersteunen.”


Redactie Floranews | 06-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS