maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

HilverdaFlorist lanceert nieuwe website en branding concept voor tuingerberaserie Garvinea

HilverdaFlorist lanceert nieuwe website en branding concept voor tuingerberaserie Garvinea

Veredelaar HilverdaFlorist heeft de tuingerberaserie ‘Garvinea‘een nieuwe look gegeven en presenteert deze op een nieuwe website. Met de nieuwe online experience wil de veredelaar consumenten alles leren over de unieke tuinplanten en tuiniers inspireren om creatief aan de slag te gaan met de kleurrijke bloemen.

Na een lange geschiedenis, waaronder de ontdekking van de Gerbera in Zuid-Afrika in 1737, is Florist Holland precies 25 jaar geleden gestart met een veredelingsprogramma voor Garvinea. Dit programma bevatte uitgebreide selectiecriteria gericht op het vermarkten van een duurzaam product met optimale prestaties voor zowel telers als consumenten. Garvinea gaat nu een nieuwe fase in. Verpakt in een vrolijk en aantrekkelijk branding concept is Garvinea klaar om de consument een unieke (tuin)ervaring te bieden.

 

De nieuwe look is te herkennen aan de speelse, zwart-witte illustraties. Hier wanen bezoekers zich in een digitale tuin vol tuingerbera´s, met verzorgingstips en inspiratie. “Met de lancering van deze website en het branding concept willen we tuiniers wereldwijd nog meer kennis geven over wat Garvinea uniek maakt in de markt. Dat is iets wat deze planten, met onder andere hun indrukwekkende bloeiperiode en grote natuurlijke weerstand, zeker verdienen”, aldus Denise van Kampen – Marketing Manager bij HilverdaFlorist.

Naast de bekende, traditionelere bloemen uit de Sweet Series, zijn er grote dubbele bloemen te vinden in de Majestic Series en kleine bloemen in de Cheeky Series. Alle drie staan ze bekend om hun indrukwekkende bloeiperiode van het vroege voorjaar tot de eerste vorst, waardoor ze een echte parel voor de markt zijn. Elke plant produceert tot 100 bloemen per jaar. Perfect voor hand geplukte bloemen uit de tuin.

De bloemen zijn zeer aantrekkelijk voor bestuivers. Vlinders en bijen zijn er dol op en leveren zo hun bijdrage aan het ecosysteem. Biologisch tuinieren wordt gemakkelijk, want de planten hebben een hoge weerstand tegen ziekten en plagen. “De natuurlijke weerstand, bestendigheid tegen kou en biologische teelt maken Garvinea® een relatief duurzame keuze”, aldus Jan Jorrit Eveleens – Assortimentsmanager Garvinea bij HilverdaFlorist.


Redactie Floranews | 04-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS