maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Sonja Renkema 25 jaar in dienst bij FloraHolland Eelde

Sonja Renkema 25 jaar in dienst bij FloraHolland Eelde

Op 1 maart was Sonja Renkema 25 jaar in dienst bij Royal Flora Holland Eelde. Een kwart eeuw geleden begon Renkema bij het toenmalige Agricentrum Eelde. Ze begon haar loopbaan als verdeler in de distributie. 

Sindsdien heeft ze binnen de organisatie heel wat functies bekleed. Ze is gaan letteren, heeft de aanvoer verzorgd en begon bij de klokken eerst als opsteker en werd daarna veilingmeester. Intussen was ze ook op het kantoor van de Commerciële afdeling begonnen, waar ze zich bezighield met producten die voor de klok moesten komen en de bemiddeling tussen kopers en kwekers.

Royal FloraHolland Eelde Sonja Renkema 

foto´s: Royal FloraHolland Eelde

Renkema heeft ook een groot aandeel gehad in de ontwikkeling van “het Blauwe hok”, waar mooie productpresentaties neergezet werden met nieuwe producten die kwekers aan de kopers wilden presenteren. Hier organiseerde Renkema of een van haar collega´s dan soms ook Meet en Greets tussen kopers en kwekers.

Inmiddels al heel wat jaren geleden nam ze met veel passie de social media op zich en wilde hiermee Royal FloraHolland Eelde positief in het daglicht te brengen. En met succes. Dat doet ze nog altijd met veel passie. 

Met haar werkzaamheden, die sinds twee jaar ondergebracht in het Supportteam Eelde, ondersteunt ze diverse collega’s van alle andere afdelingen binnen Royal FloraHolland Eelde. 


Leandra de Boef | 04-03-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS