maandag 20 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Holland Collectief maakt opnieuw indruk op My Plant and Garden 📸

Holland Collectief maakt opnieuw indruk op My Plant and Garden 📸

Het Holland Collectief maakt opnieuw indruk op de My Plant & Garden-beurs, die van 21 tot en met 23 februari gehouden wordt in Milaan. Met in totaal 22 kwekers, veredelaars en exporteurs op bijna 400 vierkante meter aan standruimte is het Holland Collectief weer goed vertegenwoordigd op de belangrijkste tuinbouwbeurs van Italië.

Vooraanstaande Nederlandse kwekers zoals Amigo Plant, Levo Plant, Best Plant, Gebr. Valstar, SV.CO en Vilosa maken trots deel uit van dit spraakmakende initiatief van Greenn. Ze presenteren er een scala aan innovatieve producten en variëteiten, waaronder de veelbelovende Aloe Medivera en de fascinerende Crassula Boomerang van Amigo Plant. De aanwezigheid van Nederlandse exporteurs op de beurs, zoals OZ Planten, Hamiplant en FleuraMetz en veredelaars als Takii en Hilverda Florist, in combinatie met, een opvallende bruidsshow met bloemen georganiseerd door Dini Holtrop en haar team dragen bij aan de algehele uitstraling van het Holland Collectief. 

My Plant and Garden Milaan

Marco van Veen van Greenn spreekt vol lof over de stemming en het collectief: "Het collectief is dit jaar groter en dynamischer. We trekken meer serieuze klanten aan en de promotie van de Nederlandse sierteelt krijgt een mooie boost." 

Jacco Huibers, Sales Manager bij Amigo Plant, benadrukt het belang van het collectief: "Het Holland Collectief trekt klanten aan door zijn herkenbaarheid en biedt een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te versterken en nieuwe klanten te informeren over onze innovaties, die perfect aansluiten bij de zoektocht naar vernieuwing in de markt, zoals de Aloe Medivera en andere rassen."

Huibers ziet op de beurs aanzienlijke interesse in de nieuwe Succulenten brands. Vooral de Crassula Tarantula wordt goed ontvangen als een waardevolle aanvulling op bestaande assortimenten. De Aloe Medivera kreeg extra aandacht van de beursorganisatie, die het beschouwde als een echte innovatie die de aandacht van de hele plantenmarkt verdient.

My Plant and Garden Milaan

Levo Plant onderscheidt zich op de beurs met hun assortiment Phalaenopsis rassen die ze veel op soort uitleveren, terwijl Best Plant bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en grote maten. Gebr. Valstar valt op met hun diverse assortiment en potmaten, waardoor het gehele programma perfect te combineren is op een tuincentrumtafel. SV.CO brengt hun volledige kleurenpalet van Kalanchoe en Chrysanten mee en profileren zich met sterke merken en goede kwaliteit.

My Plant and Garden Milaan

Voorafgaand aan de beurs hebben de kwekers tijdens een marktbezoek in en rond Milaan diverse groothandels en tuincentra bezocht. De feedback was buitengewoon positief, met een duidelijke vraag naar vernieuwing in tuincentra.

Foto´s: Jacco Huibers en Greenn


Leandra de Boef | 22-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS