woensdag 29 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Plantion komt Belgische inkopers tegemoet met hub in Antwerpen

Plantion komt Belgische inkopers tegemoet met hub in Antwerpen

Plantion komt Belgische bloemisten en andere groenprofessionals letterlijk tegemoet met het openen van een hub in Antwerpen. Op een locatie bij Antwerpen van 1.000 vierkante meter kunnen zij voortaan hun bij Plantion ingekochte bloemen en planten ophalen, of fijnmazig dezelfde dag nog laten bezorgen binnen een straal van 60 kilometer rond Antwerpen. De hub maakt tegelijk ook de aanvoer van bloemen en planten van Belgische telers richting Plantion makkelijker.

De hub ligt in Wilrijk, aan de rand van Antwerpen, op de route richting Brussel. De directe aanleiding voor Plantion om daar een hub te openen, is de kostenstijging van de laatste tijd. Doordat Plantion nu alle ingekochte producten naar één punt brengt, worden de transportkosten voor Belgische klanten een stuk lager.

Sim Echelpoels, relatiebeheerder België bij Plantion, is er van overtuigd dat zaken doen met Plantion voor veel Belgische groenprofessionals interessant is. De eerste nieuwe klanten van de hub zijn het daar volgens Plantion mee eens. Zij zijn tevreden en zeggen dat Plantion goed aan de weg timmert met vernieuwingen, veel inkoopmogelijkheden en een goede klantenservice.

De hub in Antwerpen kan gebruikt worden voor alle diensten van Plantion. Fysiek op de klok, bij Plantion Shop & Go of online via webshop, Klok Voorverkoop of Kopen Op Afstand. Direct na het veilen gaan alle producten op transport naar Wilrijk, waar ze dezelfde dag nog kunnen worden opgehaald. Ook kan gekozen worden voor fijnmazige aflevering in de winkel, zolang deze binnen een straal van 60 kilometer rondom Antwerpen gevestigd is.


Leandra de Boef | 20-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS