zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Banenmarkt World Horti Center trekt 500 bezoekers

Banenmarkt World Horti Center trekt 500 bezoekers

Afgelopen donderdag 15 februari organiseerde World Horti Center voor de tweede keer een banenmarkt in Westland. Met zo’n 500 bezoekers en ruim 80 deelnemende bedrijven was de banenmarkt volgens de organisatie een groot succes.

Verdeeld over twee verdiepingen van World Horti Center konden bezoekers in gesprek met deelnemende bedrijven uit allerlei sectoren. Zo waren onder andere bedrijven die opereren in de glastuinbouw, ict, zorg, techniek en retail aanwezig. Puck van Holsteijn, directeur World Horti Center kijkt terug op een geslaagde middag: "World Horti Center bruiste van de mensen. Ik heb veel enthousiaste reacties gehoord van zowel de aanwezige bedrijven als bezoekers. Zelf merkten we duidelijke verschillen met vorig jaar, zo was het bezoek diverser en de toestroom gedurende de middag beter. Ik kan daar alleen maar blij van worden".

Bij het aantrekken van bezoekers uit omliggende steden speelde UWV Haagladen een belangrijke rol. Ook verzorgde UWV verschillende workshops, stonden zij klaar voor een cv check en werd er meer informatie verstrekt over scholing en werken & leren trajecten. Dit zorgde voor een constante toestroom op het UWV plein.

Dennis Hartman, adviseur werkgeversdienstverlening bij UWV Haaglanden vat samen: "Het was een mooie en waardevolle middag, dank aan een ieder die hier een bijdrage aan heeft geleverd. Wij hopen dat het voor veel bezoekers een eerste stap is geweest naar een mooie duurzame baan waarin zij hun talent kunnen laten zien. Daar doen we het uiteindelijk voor".


Redactie Floranews | 20-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS