maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Marco van der Sar nieuwe bestuursvoorzitter MPS

Marco van der Sar nieuwe bestuursvoorzitter MPS

Marco van der Sar wordt per 1 april 2024 de nieuwe bestuursvoorzitter van MPS. Hij neemt het stokje over van Gijs Kok, die zes jaar lang bestuursvoorzitter was. Van der Sar is geen onbekende in de groene sector. Hij studeerde bedrijfskunde in Rotterdam en werkte daarna tien jaar voor Royal FloraHolland in diverse functies en vier jaar bij Dümmen Orange. Sinds 2020 heeft hij een eigen bedrijf op het gebied van interim management. Ook is hij actief als bestuursvoorzitter van Bloemenbureau Holland.

“Na gesprekken met het bestuur en kwekers, ben ik er trots op dat ik de taak van voorzitter van het bestuur van MPS op me mag nemen. MPS heeft, samen met de sector, veel opgebouwd rondom certificering, en bewustzijn en kennis met betrekking tot duurzaamheid", aldus Van der Sar. "Verantwoording en verduurzaming gaan komende jaren nog belangrijker worden voor de hele keten. Samen met het bestuur en het team van MPS ga ik me inzetten om de waarde van MPS voor ondernemers te versterken”.

 


Redactie Floranews | 15-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS