zondag 21 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Voorjaarsbeurs Plant Collect buitengewoon succesvol

Voorjaarsbeurs Plant Collect buitengewoon succesvol

Afgelopen week vond in Boskoop de Voorjaarsbeurs van Plant Collect plaats. De lancering van het innovatieve platform Plantbeeb, nieuwe en bestaande concepten, importhandel uit onder andere Italië en Spanje en niet te vergeten, een ruim aanbod dealskarren, en natuurlijk het totale aanbod kamer- en tuinplanten zorgden voor een uiterst gevarieerd aanbod.

“Met een recordaantal bezoekers, prachtige beursorders en overweldigende reacties op zowel onze beurs als Plantbeeb, kijken wij met grote voldoening terug op een buitengewoon succesvolle beurs. Onze Voorjaarsbeurs stond deze editie geheel in het teken van Plantbeeb. Met trots kunnen we zeggen dat onze verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen!
Een aanzienlijk aantal van onze Nederlandse en Belgische klanten heeft de keuze gemaakt voor Plantbeeb en zal vanaf begin maart in stijl zijn van Plantbeeb”, aldus Jochem Nieuwesteeg.

Bekijk hieronder de fotoreportage en laat je inspireren!


Redactie Floranews | 12-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS