zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Helleborus Frostkiss Magico bezoekersfavoriet Plantarium Groen-Direkt

Helleborus Frostkiss Magico bezoekersfavoriet Plantarium Groen-Direkt

De onlangs geintroduceerde Helleborus Frostkiss Magico van Kwekerij Verboom is de bezoekersfavoriet van Plantarium Groen-Direkt. Beide beursdagen kon het publiek haar stem uitbrengen door middel van het plaatsen van groene ballen bij de nieuwigheden. Aan het einde van de tweede beursdag werd de winnaar bekend gemaakt. Er moest bij de winnaar zelfs een extra pilaar aan te pas komen om de groene ballen te kunnen deponeren.

foto: Plantarium Groen-Direkt

Winter Angel Helleborus Frostkiss Magico doet haar naam eer aan door de magisch mooie kleuren van de bloemen. De plant heeft een sprekende roze-witte bloemkleur en prachtig gemarmerd blad.

De gemarmerde bladeren van de nieuwe Helleborus sieren de tuin jaarrond. Als bijna de hele wintertuin slaapt geeft Magico kleur in de tuin! De Helleborus is winterhard, rijkbloeiend, langbloeiend en ook geschikt als snijbloem voor de vaas. Winter Angel Helleborus Frostkiss Magico is beschikbaar tijdens het seizoen, van week 50 tot en met week 8 in potmaat 15 cm. 


Leandra de Boef | 07-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS