dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Van der Drift Roses viert 25-jarig jubileum met winactie

Van der Drift Roses viert 25-jarig jubileum met winactie

Rozenkwekerij Van der Drift Roses bestaat dit jaar precies 25 jaar. Om dat te vieren wordt in de week van Valentijnsdag iedere dag een dinerbon onder kopende klanten verloot. De bon is goed voor een zesgangen all-in Moestuinmenu voor twee bij De Dyck in Woubrugge, een restaurant dat is bekroond met een Groene Michelin Ster. 

De kas in Kwintsheul werd in 1998 in gebruik genomen door eigenaar Marc van der Drift. Na twee teelten Red Berlin is hij in 2007 overgestapt op de productie van Red Naomi!. Sindsdien is de Drift Red Naomi! uitgegroeid tot een begrip dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. De eigenaar en zijn betrokken en vakkundig team van ca. 40 medewerkers hanteren dagelijks een compromisloze werkwijze op het gebied van teelt-en kwaliteitsoptimalisatie. Het resultaat wordt inmiddels geroemd in binnen en buitenland: jaarlijks verlaten ongeveer 10 miljoen rozen de kas naar voornamelijk high-end klanten.

Oog voor mens en milieu

 In het teeltproces focust Van der Drift op   duurzame productie. Het bedrijf maakt   gebruik van biologisch geïntegreerde   gewasbescherming, hergebruikt water en   grondstoffen en maakt bewust gebruik van   verpakkingsmateriaal. Tevens maakt Van der   Drift gebruik van een energiecluster waar   gezamenlijk warmte en energie wordt   opgewekt. Daarin wordt voor 50 procent   gebruik gemaakt van aardwarmte en zijn   afgelopen jaar 2800 zonnepanelen  geïnstalleerd. Hiermee wordt voldaan aan alle benodigde certificeringen en is de juiste basis gelegd om ook voor de toekomst te blijven werken aan nog minder impact voor mens en milieu en daarmee aan de eisen van het allerhoogste marktsegment te blijven voldoen.


Redactie Floranews | 07-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS