donderdag 13 juni 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

HortiContact maakt 10 genomineerden bekend voor Innovatie Award

HortiContact maakt 10 genomineerden bekend voor Innovatie Award

De glastuinbouwbeurs HortiContact heeft de namen van de 10 genomineerde innovaties bekendgemaakt voor de HortiContact Innovatie Award 2024. De winnaar wordt op donderdag 7 maart om 16.00 uur bekendgemaakt tijdens de laatste beursdag van HortiContact 2024. 

De genomineerden voor de HortiContact Innovatie Award 2024 zijn 4More Technology (4MT Buffer Station), Beaulieu International Group (RECOVER), Houweling Horticulture (Backie slakkenval), Photon Dancing BV (Tuinbouw Ledlamp met Infra Red), Led-E-Lux (Horti Optimal Concept), DCM (DCM Vitale Plant Strategie), Huisman Screensystems (Dynamic trekdraad), Source.AG (Source Controle), Sprinkler (Model SE450W) en Mechatronix (Coolgrow VF). In totaal waren er 17 aanmeldingen. De 10 genomineerde innovaties zijn te bewonderen in de Tunnel van de Toekomst op Next Level tijdens HortiContact.

De tien genomineerde innovaties scoorden het beste op basis van een aantal criteria, zoals ‘Hoe vernieuwend is het product?’, ‘Speelt het in op actualiteiten uit de sector?’, ‘Wat is het onderscheidend vermogen?’ en ‘Helpt het de sector vooruit?’. Bezoekers kunnen vanaf nu via de website van HortiContact hun stem uitbrengen op hun favoriet. Ook kan er in de Tunnel van de Toekomst gestemd worden met behulp van de Smartbadge die iedere bezoeker bij binnenkomst ontvangt op de beurs. Uiteindelijk worden alle stemmen bij elkaar opgeteld en vindt de uitreiking plaats op donderdag 7 maart om 16.00 uur.

“We willen alle exposanten bedanken die hun innovatie hebben ingezonden. Het was niet eenvoudig om uiteindelijk een selectie van 10 te maken. Alle inzendingen lieten zien dat de Nederlandse glastuinbouw niet voor niets de wereldleider is op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hoe mooi en waardevol is het dat we op HortiContact tien prachtige innovaties een groots podium mogen geven in de Tunnel van de Toekomst”, aldus Lucas van’t Hof namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

De aankomende editie van HortiContact is op 5, 6 en 7 maart 2024 in Evenementenhal Gorinchem. 


Redactie Floranews | 07-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS