zondag 21 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Hoek Group neemt Quattro Plant over

Hoek Group neemt Quattro Plant over

Quattro Plant wordt onderdeel van Hoek Group. “Deze samenwerking markeert een belangrijk moment voor zowel Hoek Group als Quattro plant. Het zet voor beide de toon voor een periode van vernieuwing en groei.” Met deze woorden kondigt Ruben Hoek trots de recente overname aan.

De overname is volgens Hoek Group meer dan een samenwerking. Het is een samensmelting van expertise en passie. Met de visie om samen een focus te hebben op het leveren van kwaliteit en service aan diverse klanten. Door de integratie met Hoek Group wordt niet alleen de continuïteit van Quattro Plant gewaarborgd, maar opent zich ook een wereld van nieuwe mogelijkheden.

Ruben Hoek, CEO Hoek Group, Peter van Gijlswijk, CEO Quattro Plant, Gerben van Duijvenbode, CCO Hoek Group

“Quattro Plant beschikt over jarenlange relaties met vele kwekers, een uitgebreid en uniek aanbod. Hoek Group staat bekend om hun automatisering, digitalisering en mechanisatie. Hierdoor kunnen wij fijnmazigere en diverse bestellingen efficiënter en nauwkeuriger worden uitgevoerd, geheel afgestemd op de wensen van de klant”, aldus Peter van Gijlswijk, CEO van Quattro Plant.

De gecombineerde krachten van Quattro Plant en Hoek Group beloven een toekomst van innovatie en groei.
 


Redactie Floranews | 07-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS