vrijdag 19 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Bloom Partner sluit aan bij Barendsen

Bloom Partner sluit aan bij Barendsen

Het team van Bloom Partner vindt vanaf 1 april van dit jaar een nieuwe thuishaven bij Barendsen. Mark Leegwater en Anne-Marie Leegwater-Blom sluiten zich vanaf die datum aan bij het bedrijf in Aalsmeer. Barendsen is met haar 110-jarig bestaan dit jaar een van de oudste, nog actieve, bloemenexporteurs in Nederland. Sinds 1 januari 2022 is Barendsen onderdeel van Dutch Flower Group.

Vanuit decennialange commerciële ervaring in de sierteelt heeft Mark samen met zijn partner Anne-Marie in 2018 de start gemaakt met een eigen bedrijf, Bloom Partner. Zij beleveren dagelijks verse snijbloemen aan een vaste klantenbasis. Dit zijn met name gespecialiseerde groothandelsbedrijven in Europa die de regionale belevering van bloemisten realiseren. De klantgerichte benadering en bijbehorende cultuur is in vele opzichten vergelijkbaar met de wijze waarop Barendsen zich al meer dan 100 jaar positioneert. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst, heeft Bloom Partner een bewuste keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan met Barendsen.

Mark Leegwater, Bloom Partner: “Vanuit deze nieuwe samenwerking kunnen we de belangen van onze klanten en de continuïteit van Bloom Partner blijven waarborgen.” Richard Koenen, algemeen directeur van Barendsen: “Met onze bundeling van kennis liggen er veel kansen om richting de klanten en kwekers duurzaam samen verder te groeien.”

Barendsen verhuist per april van dit jaar uit de veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer naar een moderne locatie buiten de veiling aan de Betula 11, De Kwakel op bedrijventerrein RFH Zuid. Dat is ook het moment dat het team van Bloom Partner zal worden verwelkomd.

Richard Koenen, directie/management Barendsen, Mark Leegwater, Anne-Marie Leegwater-Blom van Bloom Partner, Joost Gietelink, CFO Dutch Flower Group

 


Redcatie Floranews | 05-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS