maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Michel van Hout treedt toe tot Raad van Toezicht Floridata

Michel van Hout treedt toe tot Raad van Toezicht Floridata

Michel van Hout is met ingang van 1 februari 2024 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Floridata. Hij volgt Marco Blankenzee, voormalig Manager ICT van Waterdrinker, op. Van Hout is als CIO verantwoordelijk voor de digitalisering & data bij Dutch Flower Group (DFG).

Van Hout is inmiddels zes jaar werkzaam als CIO bij DFG en lid van het Executive Committee. Naast zijn werkzaamheden op digitaal en datavlak, speelt hij een actieve rol binnen het expertteam en de Raad van Toezicht van Floriday-Blueroots. Hij is tevens lid van het bestuur van Floricode. Voor zijn aantreden bij DFG is hij ruim 25 jaar werkzaam geweest in de luchtvaart.

“Van Hout is een positieve aanvulling en kan een goede bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van Floridata. Van Hout is begaan met het collectief en heeft oog voor vraagstukken die een sectorale aanpak nodig hebben”, stelt Wesley van den Berg, manager bij Floridata. Ook heeft Van Hout een positie die deuren kan openen om tot nog meer data gedreven oplossingen te komen die de sierteeltsector strategisch kunnen versterken.

Marco Blankenzee is uit functie getreden en heeft een nieuwe uitdaging gevonden buiten de sierteeltsector, namelijk op gebied van IT-automatisering in de advocatuur. “Vergeleken met de sierteeltsector is de IT-structuur meer gereguleerd, en dat past beter bij mij”, meldt Blankenzee. Blankenzee is 4 jaar Floridata RvT-lid geweest en was daarvoor ook werkzaam binnen de IT van de advocatuur. 

 


01-02-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS