zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Schneider Youngplants presenteert nieuwe Sakata genetica Dania en Danique

Schneider Youngplants presenteert nieuwe Sakata genetica Dania en Danique

Schneider Youngplants presenteert de nieuwe Sakata genetica Dania en Danique in een bloeiproef bij Greenhats Heimatliebe in Straelen, Duitsland. Schneider organiseert op 8 februari een open dag om het publiek de nieuwe uniforme en compacte Primula series te laten zien. Kwekers en retailers zijn welkom om de proef te bezoeken tijdens de open dag.

Dania is een aantrekkelijke, uniforme serie met minder koude behoefte dan concurrerende series, waardoor deze ideaal is voor de vroege markt van november - februari. Natuurlijke compactheid betekent dat er minder ’remstoffen nodig zijn, een belangrijk duurzaam kenmerk in deze tijd. De volgesn Schneider superieure zaadkwaliteit geeft een uitstekende kiemkracht, resulterend in sterke, compacte planten met mooi gevormde bloemen in felle kleuren. Ideaal voor packs en 9-10,5 cm potten. De prachtige bloemen zijn echte blikvanger in de retail. De serie bestaat uit 8 kleuren en is ook verkrijgbaar als mix.

Danique (l) en Dania (r)

Danique heeft de uitstekende genetische kwaliteiten van de Danova-serie en legt de lat hoger naar een nieuwe kwaliteitsstandaard. De genetische compactheid en minder behoefte aan remstoffen zijn belangrijke kenmerken van deze serie, die ontwikkeld is voor bloei van december tot februari. De serie is daarom perfect afgestemd op het midden-vroege segment. Danique is ontwikkeld om te voldoen aan alle toekomstige marktvereisten en heeft uitstekende eigenschappen in alle opzichten, waaronder zaadkwaliteit en kiemkracht. De felgekleurde bloemen zijn prachtig gevormd, op een compacte en sterke plant. Ideaal voor packs en 9-10,5 cm potten. De serie bestaat uit 9 verschillende kleuren en is ook verkrijgbaar als mix.


Redactie Floranews | 30-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS