donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Hortensia Eclipse valt in de prijzen op IPM Essen

Hortensia Eclipse valt in de prijzen op IPM Essen

Tijdens de IPM in Essen is boerenhortensia Eclipse van het heestermerk First Editions beloond met twee awards. De unieke zwartbladerige hortensia, bemachtigde de publieksprijs in de categorie ‘Plant Novelty of IPM 2024’ en werd derde bij de ‘Show Your Colours Award’.

Eclipse is een opvallende verschijning binnen het heesterassortiment. De bijna zwarte bladeren die gedurende het hele seizoen donker blijven en de cranberry-kleurige of dieppaarse bloemen maken deze macrophylla een visuele sensatie.

Eclipse heeft internationaal al diverse nominaties en awards in de wacht gesleept, en kan nu deze twee awards aan het lijstje toevoegen. De publieksprijs voor beste noviteit vindt Alec Charais, Chief Marketing & Product Development Officer van Bailey Nurseries, een belangrijk signaal. “Het toegewijde team heeft hard gewerkt om deze geweldige First Editions innovatie op de markt te brengen. Deze prijs erkent niet alleen de inspanningen, maar zegt ook veel over het enthousiasme van consumenten over Eclipse en de verkooppotentie. We zijn trots op deze waardering en kijken ernaar uit dat iedereen kan gaan genieten van Eclipse”, aldus Charais.

Opvallende storytelling

De ‘Show Your Colours Award wordt toegekend aan bedrijven die een opvallende toegevoegde waarde en/of storytelling rondom hun product of merk hebben. Heestermerk First Editions staat voor Good Gardens Great Life, een krachtig concept dat ook visueel sterk wordt doorvertaald bij beurspresentaties en uiteindelijk op de winkelvloer. Marion Klaver van Concept Factory verduidelijkt de betekenis achter Good gardens Great life: “De heesters van First Editions vormen de basis voor een tuin om trots op te zijn. Door bewust te kiezen voor diverse heesters in de tuin, kun je een evenwichtig ecosysteem creëren. Hierdoor ontstaat niet alleen een aantrekkelijke tuin, maar het draagt ook bij aan de gezondheid van de tuin en jezelf. Kortom, Good gardens Great life”

 Eclipse First Editions

Eclipse is onderdeel van het innovatieve assortiment aan exclusieve en innovatieve heesters van First Editions. Het assortiment groeit continu met nieuwe, unieke planten die aansluiten bij de groeiende vraag naar leefbaarheid. Het merk biedt retailers het hele jaar rond visueel aantrekkelijke showstoppers. De twee awards bevestigen dat Eclipse door het publiek goed wordt ontvangen en ook de storytelling rondom het product en het merk aan spreekt.

Foto 1 en 3: @firsteditionplants
Foto 2: Show Your Colours
 


Redactie Floranews | 30-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS