zaterdag 22 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Positieve sfeer op drukke Ambiente - Chrismasworld 📸

Positieve sfeer op drukke Ambiente - Chrismasworld 📸

Aansluitend op de IPM in Essen staat van 26 tot en met 30 januari de gecombineerde vakbeurs Ambiente en Christmasworld in Frankfurt am Main op het programma. De kerst is nog maar net voorbij, als in Frankfurt alweer de start wordt gegeven aan kerstseizoen van 2024. De beurs opende voor de tweede keer haar deuren in deze combinatie en net als tijdens de eerste editie in 2023 stonden bezoekers in de rij om de nieuwe trends te zien en hun bestellingen te plaatsen. “Al na de eerste twee beursdagen heerste er een positieve sfeer en waren de exposanten tevreden over de start van de vijf dagen durende beurs”, aldus Oliver Mathys.

“Het is mooi om te zien dat de internationale bezoekers aan de beurs nu naar verwachting zullen terugkeren naar het normale niveau van vóór de Covid-19-crisis. In de gangen en hallen was in ieder geval weer de bekende taalverwarring te horen. En toen ging mijn hart open, als dealer en als vakbezoeker”, aldus Mathys.

Ambiente Christmasworld 2024 

Op de beurs sprak Mathys ook met Pascal Koelemans en Rudi Tuinman van het Nederlandse bedrijf 2Dezign. Zij creëerden dit jaar wederom de speciale show Decoration Unlimited bij de ingang van Hal 6. Hier namen ze talrijke bezoekers mee in een wereld van verwondering. Onder het motto Mystic Vibes - waarbij alles zich afspeelde in verschillende tinten groen en blauw – is hierin een verscheidenheid aan groene planten geïntegreerd.

De Ambiente - Christmasworld duurt nog tot en met 30 januari 2024.

Bekijk hieronder meer foto´s vanuit Frankfurt am Main 

 


Redactie Floranews | 29-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS