zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add FN TOP logo

Kwekerij Verboom introduceert nieuwe Helleborus Frostkiss Magico

Kwekerij Verboom introduceert nieuwe Helleborus Frostkiss Magico

Kwekerij Verboom heeft een nieuwe Helleborus in het assortiment, de Helleborus Frostkiss Magico. Deze prachtige nieuwe verschijning is genomineerd voor de publieksprijs van Plantarium|Groen-Direkt. Winter Angel Helleborus Frostkiss Magico doet haar naam eer aan door de magisch mooie kleuren van de bloemen. De plant heeft een sprekende roze-witte bloemkleur en prachtig gemarmerd blad. 

 

De gemarmerde bladeren van de nieuwe Helleborus sieren de tuin jaarrond. Als bijna de hele wintertuin slaapt geeft Magico kleur in de tuin! De Helleborus is winterhard, rijkbloeiend, langbloeiend en ook geschikt als snijbloem voor de vaas. 

Winter Angel Helleborus Frostkiss Magico is beschikbaar tijdens het seizoen, van week 50 tot en met week 8 in potmaat 15 cm.

Stemmen op deze bezoekersfavoriet kan tijdens de voorjaarseditie van de Plantarium|Groen-Direkt beurs op 6 en 7 februari. wekerij Verboom is zelf te vinden bij stand 604.

 


Redactie Floranews | 26-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS