vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

IPM Essen 2024 bijna niet in beeld te vangen 📸

IPM Essen 2024 bijna niet in beeld te vangen 📸

Wie vaker op de IPM Essen aanwezig is geweest, weet als geen ander dat deze beurs niet in een paar beelden te vangen is. Dat deze beurs gaat over veel meer dan we in die beelden kunnen laten zien. Het gaat vier dagen lang om zien en gezien worden, om netwerken, om bijpraten met precies die personen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn onder de vele internationale bezoekers van dit event. Het trots en goed presenteren van de innovaties en noviteiten van dit moment. Bezoekers inspireren met de vele mooie producten die de internationale sierteeltsector én haar vele leveranciers te brengen hebben. Dat is wat IPM Essen ademt, dat is waar de IPM voor staat.

Vier dagen lang, was Essen ook dit jaar weer het podium voor de internationale sierteeltwereld en alle aanverwante sectoren, die daar als vanzelfsprekend bij horen. Bezoekers én standhouders verlaten de Duitse plaats na deze vier dagen vol indrukken en inspiratie. Moe, maar toch vol positieve energie en adrenaline en ongetijwfeld met overvolle to do lists stappen ze vol vertrouwen 2024 in.

Bekijk onder dit artikel een kleine greep uit de vele foto´s die ook deze beurs weer gemaakt zijn.

     IPM Essen 2024 sierteelt nieuws    


Leandra de Boef | 26-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS