vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Telersvereniging Sweet Kisses schenkt 1000 planten aan Westlandse ouderen

Telersvereniging Sweet Kisses schenkt 1000 planten aan Westlandse ouderen

Het is inmiddels een mooie traditie: als een manier om iets positiefs bij te dragen aan de maatschappij doneert telersvereniging Sweet Kisses jaarlijks planten. Afgelopen week was het Wereld Knuffeldag. Ter gelegenheid van de Knuffeldag heeft telersvereniging Sweet Kisses 1.000 planten gedoneerd aan ouderen die in een woonzorgcentrum van Pieter van Foreest wonen of thuiszorg ontvangen.

Dobbe Transport zorgde er voor dat de planten afgeleverd werden en Mike Broch van SV.CO en Gertjan Sosef van Ammerlaan-Sosef overhandigden de planten aan de bewoners: “We werden enthousiast onthaald door de bewoners. Het is hartverwarmend om te zien hoe dit kleine gebaar zoveel blijdschap brengt. En de lieve oudere mensen kunnen het weten; het gaat om de kleine dingen in het leven. Als coöperatie vinden we het bijzonder waardevol om in deze wintermaanden wat extra aandacht en kleur te brengen.”

 

Bij Pieter van Foreest werd de actie met open armen ontvangen. Zowel de cliënten die wonen in een van de Westlandse woonzorgcentra, als de cliënten die thuiszorg ontvangen of bij een ontmoetingscentrum komen waren ontzettend blij met dit hartverwarmende gebaar. “Wat een leuk begin van het nieuwe jaar! Ik word enorm blij van al die vrolijke kleurtjes, zeker in deze tijd van het jaar. Bedankt Sweet Kisses!”, aldus de verraste cliënten.

Sweet Kisses ouderen knuffeldag


Redactie Floranews | 25-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS