dinsdag 25 juni 2024
FN TOP add FN TOP logo

Floral Innovations lanceert AI-gedreven plantendokter

Floral Innovations lanceert AI-gedreven plantendokter

"De ultieme oplossing om klanttevredenheid te verhogen en de zorgen van plantenliefhebbers weg te nemen", Dat is volgens Floral Innovations wat hun AI-gedreven plantendokter ‘Dr. Flora’ is. De nieuwe plantendokter biedt 24/7 advies en informatie voor alle plant gerelateerde vragen. De adviezen van de plantendokter zijn informatief en niet bindend. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor de plantenzorg blijft bij de gebruiker liggen.

Artificial Intelligence (AI) is een veelbelovende innovatie die een essentiële rol zal spelen in de toekomst van de sierteelt. Floral Innovations heeft op deze trend ingespeeld door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen en plantenkennis om zo 'Dr. Flora' te ontwikkelen. "Deze toepassing stelt bedrijven niet alleen in staat om de klanttevredenheid te verhogen, maar ook om op een analytische manier inzicht te krijgen in de vragen en behoeften van klanten."

"Veel relaties gaven aan dat een van de belangrijkste argumenten van consumenten om een plant niet te kopen, is de angst dat ze er niet goed voor kunnen zorgen. Daarom wilde ik iets ontwikkelen wat deze angst kan wegnemen om zo het vertrouwen in plantverzorging van de consument te vergroten en inspeelt op de nieuwe AI-trend", vertelt Oprichter Michiel Kuipers.

Bovendien opent Dr. Flora volgens Floral Innovations de deur naar maatwerkoplossingen voor bedrijven. "De tool kan namelijk volledig geïntegreerd worden in websites en webshops, om zo de klantenserviceafdeling te ondersteunen en versterken."


Redactie Floranews | 25-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS