dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Groene Gids app voor open teelten

Groene Gids app voor open teelten

Delphy heeft onlangs De Groene Gids app gelanceerd. Hiermee geeft het kwekers en andere gebruikers een overzicht van groene gewasbeschermingsmiddelen en biostimulanten die in de praktijk beschikbaar zijn. Hierbij geeft het ook een onafhankelijke beoordeling.

Delphy heeft de producten voor zeven sectoren beoordeeld op productinformatie, onafhankelijk onderzoek en praktijkervaring. Aardbeien, bloembollen, houtig kleinfruit, grootfruit, bomen & vaste planten, akkerbouw en vollegrondsgroenten staan momenteel in de app. Ook is in de app de werking van deze middelen op te zoeken. Afnemers krijgen bij afname ook een uitgebreide brochure toegestuurd met algemene informatie over groene middelen en biostimulanten.

De onafhankelijke beoordeling is gebaseerd op de helderheid van de productbeschrijving, de onderbouwing door onafhankelijk onderzoek en de praktijkervaring met het product. Een product ontvangt een hogere waardering, weergegeven in meer sterren, naarmate deze criteria beter worden vervuld.

De app wordt voortdurend bijgewerkt met de laatste inzichten op het gebied van biostimulanten en groene middelen. Zo heeft de gebruiker altijd de meest recente informatie, beoordelingen en ervaringen over beschikbare biostimulanten en groene middelen in de sector. 


25-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS